Personvern og kjøpsbetingelser

Nettstedet Sterner Design eies og drives av Gry Benedikte Sterner, Fredensborgveien 36 0177 Oslo, Norge .

Organisasjonsnummer: 925536970

Sterner Design gir reklamasjon i henhold til norsk lov slik det framgår av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og ehandelsloven. Du har 14 dagers angrerett på alle kjøp ved å benytte angreskjema. Kjøper bærer returkostnader.

Vær oppmerksom på at farger på data/mobilskjerm og tekstil kan avvike noe siden de gjengir farger ulikt. Hvis du ønsker å gjøre større bestillinger anbefaler jeg at du får tilsendt en stoffprøve før vi går i gang. Målet er at du blir fornøyd!

Personvern

Nettstedet lagrer bare informasjon som er nødvendig for å gjennomføre netthandel ved at du som kunde bestiller varer av meg. Ingen informasjon selges videre til tredjepart av Sterner Design.

Cookies

Når du besøker Sterner Design vil besøkshistorikken gi data til meg som hjelper meg å presentere mine varer best mulig og gi informasjon om hva som fanger din interesse på mitt nettsted.

Du kan aktivt velge å få tilsendt et nyhetsbrev til din e-postadresse.

Hvis du handler i Sterner Design så samler jeg kontaktinformasjonen til deg for å betjene deg som kunde.(Navn, adresse, e-postadresse, din handlehistorikk, IP-adresser som samles inn gjennom min nettside, dens nettplattform og betalingsløsning). WordPress og PayPal har egne personvernsider som opplyser om hvordan de behandler data.