Personvern og kjøpsbetingelser

Nettstedet Sterner Design eies og drives av Gry Benedikte Sterner, Fredensborgveien 36 0177 Oslo, Norge .

Organisasjonsnummer: 925536970

Sterner Design gir reklamasjon i henhold til norsk lov slik det framgår av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og ehandelsloven. Du har 14 dagers angrerett på alle kjøp ved å benytte angreskjema. Kjøper bærer returkostnader.

Vær oppmerksom på at farger på data/mobilskjerm og tekstil kan avvike noe siden de gjengir farger ulikt. Hvis du ønsker å gjøre større bestillinger anbefaler jeg at du får tilsendt en stoffprøve før vi går i gang. Målet er at du blir fornøyd!

Personvern

Nettstedet lagrer bare informasjon som er nødvendig for å gjennomføre netthandel ved at du som kunde bestiller varer av meg. Ingen informasjon selges videre til tredjepart av Sterner Design.

Cookies – informasjonskapsler

Når du besøker Sterner Design vil besøkshistorikken gi data til meg som hjelper meg å presentere mine varer best mulig og gi informasjon om hva som fanger din interesse på mitt nettsted.

Du kan aktivt velge å få tilsendt et nyhetsbrev til din e-postadresse.

Hvis du handler i Sterner Design så samler jeg kontaktinformasjonen til deg for å betjene deg som kunde. (Navn, adresse, e-postadresse, din handlehistorikk, IP-adresser som samles inn gjennom min nettside, dens nettplattform og betalingsløsning). WordPress og PayPal har egne personvernsider som opplyser om hvordan de behandler data.